Välkommen till Trollflöjten

Privat förskola i Laröd utanför Helsingborg

Förskolans underbara Personal

Kristina 

Pedagogen med det stora hjärtat och alltid koll på läget. Duktig på att skapa pedagogiska miljöer både inne och ute. 

Katharina

Idéernas mästare och Trollflöjtens platschef. Tar med barnen på sagoäventyr med stor inlevelse. Hjälpsam mot alla och har alltid en öppen famn.

 

Elin 

Pedagogen vars hjärta klappar lite extra för natur och miljö. Har alltid koll på vår sopsortering, men trivs som bäst tillsammans med barnen vid någon stubbe i "insekternas värld".

Mia 

Pedagogen med mycket bus och kreativitet. Duktig medforskare med ett lustfyllt lärande. Tar varje tillfälle till musik, teater och drama. 

Lena

Stolt ägare och förskolechef till Trollflöjten. Har stor tillit till sin personal och tillmötesgår gärna behov och önskemål. "Alltiallo" med mycket energi och många härliga skratt.

Daniela (Danni)

Den snälla pedagogen med stor omtanke om både stora och små. Duktig på att dramatisera sagor. Får barnen att känna trygghet och ställer alltid upp.

Malou

Den välplanerade pedagogen som alltid tänker på barnens säkerhet. Får energi av naturen och täljer gärna barkbåtar. Duktig på att fånga ögonblick genom kameralinsen. 

Hanna

Pedagogen som utstrålar glädje och har nära till skratt. Duktig på att fånga barnen i sitt lärande både genom planerade och improviserade aktiviteter.

Kattis

Trollflöjtens köksansvariga lustigkurre. Alltid glad och vänlig. Ett stort intresse för mat och bakning, koll på läget när det gäller barnens kost. Städar och gör fint i våra lokaler. 

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)